fbpx

Capela/Sala de conferințeClasa de calculatoareBiblioteca

Capela/Sala de conferințe

Capela

Deoarece UDG este o instituţie care împărtăşeşte valorile biblice prin închinare, atitudine şi trăirea sfintelor scripturi, întrunirea săptămânală a corpului didactic şi a studenţilor este o practică importantă în procesul educaţional. În capela universităţii au loc servicii de închinare, rugăciune şi slujire, care formează un mediu creştin şi evanghelic potrivit în dezvoltarea aptitudinilor de slujitor în împărăţia lui Dumnezeu prin specialităţile obţinute la UDG. De asemenea, în acest corp didactic au loc în mod sistematic conferinţe ştiinţifice, seminare de specialitate, întruniri profesionale, cursuri în torent, precum şi alte evenimente care fac parte din practicile şi educaţia promovată de UDG. Organizarea meselor rotunde şi a workshop-urilor în domeniile de specialite în sala de conferinţe a universităţii contribuie semnificativ la formarea aptitudinilor studenţilor de a vorbi în pulbic şi dezvolta capacităţile de comunicare. Astfel, prin acest corp didactic se realizează depăşirea modului de a preda în clasele de cursuri.

Clasa de calculatoare

sala calculatoare

Universitatea dispune de o clasă de calculatoare  performantă, dotată cu echipament suficient şi conecţiune la internet cu viteză rapidă care asistă studenţii în mod substanţial în căutarea de informaţie electronocă şi elaborarea lucrărilor de curs. De asemenea, prin reţeua de internet fără fir fiecare student are acces la internet gratuit în cămin şi corpurile didactice ale universităţii. Astfel, studenţii îşi pot efectua lucrările şi activităţile de cercetare la calculatorul personal.

Biblioteca

biblioteca

Biblioteca UDG conține peste 20 000 de volume în limba română şi rusă, precum şi în limbi de circulaţie internaţională şi limbi clasice, fiind printre cele mai avansate biblioteci creștine din Moldova. Biblioteca universităţii dispune de sală de lectură, cartotecă electronică, acces direct la diferite materiale (cărți, presa periodică, literatură de referință, materiale didactice, hărți, materiale electronice ș. a.), oferind şi o deservire rapidă și calitativă. Acest departament se află în permanentă dezvoltare și creștere de fonduri în mai multe domenii, cum ar fi: teologie, misiologie, filosofie, religie, asistenţă socială, consiliere, pedagogie, psihologie, literatură universală, management etc.