fbpx

Teologie Aplicată

TCM

În cadrul programului postuniversitar TCM International Institute (www.tcmi.edu) învăţă mai mult de 800 de masteranzi din Europa şi Asia Centrală, fiind unul din cele mai cunoscute în acest domeniu. Acest program oferă o ocazie unică în a-ţi dezvolta relaţii, contacte şi parteneriate în dezvoltarea lucrăii de misiune şi creştere a bisericii, având posibilitatea de a participa la aceste cursuri care se predau în Austria, România, Ucraina, Rusia, Cehia, Polonia şi Republica Moldova.
Programul de masterat în teologie aplicată îţi dă ocazia să beneficiezi de o instruire avansată în zidirea Împărăţiei lui Dumnezeu, sporind nivelul competenţelor, eficienţei şi a cunoştinţelor în a gândi, a sluji şi a iubi. Cu aceste aptitudini, deţinătorii de master în teologie aplicată sunt mai echipaţi în: a planta biserici; a activa în calitate de consilier spiritual sau pastor; lucrători în organizaţii de misiune; asistenţi sociali; profesori; lucrarea slujire şi închinare; lucrul cu tinerii, bărbaţii sau femeile etc.
În acest program sunt implicaţi profesori din universităţi şi seminare din SUA, Austria, România, Ucraina, Rusia, Cehia, Polonia şi Republica Moldova. Pentru a obţine diploma de master în acest domeniu, masteranzii trebuie să participe şi să susţină 16 cursuri, obţinând astfel creditele necesare.

Reguli de admitere